Vasalás

IRC301

IRD301

Vasaló vízkőoldó WPRO IRD301

Eltávolítja a vízkövet és megkönnyíti a vasalást. Visszaadja a vasaló eredeti teljesítményét és meghosszabbítja annak élettartamát. Alumínium vasalótalppal ellátott vasalókhoz.

Felhasználási javaslat

2/3 víz – 1,/3 vízköoldó arányban vegyítve töltse bele a víztartályba, fűtse fel a vasalót, majd miután kihült, nyomja ki belőle a folyadékot, ezt követően hagyja két órán át állni a készüléket, majd többször öblítse át tiszta vízzel. Töltse fel tiszta vízzel a tartályt, majd miután a talp felforrósodott, indítsa el a gőzölést, ezt a folyamatot ismételje meg többször. Használat előtt alaposan tisztítsa meg a talpat, tisztítás után javasolt egy próbát tenni eldobható textilen.

IRO100PH

IRO100PH

Tisztító stift és vízkőgátló kapszula – vasalóhoz WPRO IRO100PH

A kapszula gátolja a vízkőképződést és meghosszabbítja a gőzölős vasaló élettartamát. Javítja a gőz minőségét és mennyiségét. Egyaránt használható hagyományos gőzölős vasalókhoz és egyéb gőzgenerátorokhoz. A stift alkalmas a vasalótalp vízkőtlenítésére is.

Felhasználási javaslat

Vízkő elleni betétek: Öntse egy darab betét tartalmát egy liter csapvízbe, és az oldatot töltse be a vasaló tartályába. Ha a gőz száraz, csökkentse kissé a vasaló hőmérsékletét. Külön fűtőegységgel rendelkező vasaló esetén javasolt két havonta köblíteni a fűtőegységet tiszta vízzel. Vasalótalptisztító stift: Fűtse fel a vasalót selyem/ gyapj fokozatban kb. 140-160 °C-ra. Használja a stiftet a vasalótalpon. Ha a stift azonnal elpárolog, csökkentse a vasaló hőmérsékletét és próbálja meg újra. Hagyja a folteltávolítót a vasalótalp felületén kb. 30 mp-ig, majd törölje le a talpat száraz és tiszta pamut ruhával. Gőzvasalók esetén nyomja meg néhányszor a gőz gombot, hogy eltávolítsa a folteltávolító esetleges maradványait.

SIM200

SIM200

Vízkőgátló kapszula – vasalóhoz WPRO SIM200

Gátolja a vízkőképződést és meghosszabbítja a gőzölős vasaló élettartamát. Javítja a gőz minőségét és mennyiségét, csökkenti az energiafogyasztást. Egyaránt használható hagyományos gőzölős vasalókhoz és egyéb gőzgenerátorokhoz.

Felhasználási javaslat

Öntse egy darab betét tartalmát egy liter csapvízbe, és az oldatot töltse be a vasaló tartályába. Ha a gőz száraz, csökkentse kissé a vasaló hőmérsékletét. Külön fűtőegységgel rendelkező vasaló esetén javasolt két havonta köblíteni a fűtőegységet tiszta vízzel.