Kávé

CLD300

CLD300

Kávéfőző vízkőtelenítő WPRO CLD300

Hatékonyan távolítja el a vízkövet. Visszaadja a készülék eredeti teljesítményét és növeli annak élettartamát. A termék alkalmas edények és egyéb víztárolók, pl. vázák vízkőtlenítésére is.

Felhasználási javaslat

Normál használat mellett 3-4 havonta javasolt elvégezni a tisztítási folyamatot. Kávéfőző esetén: Egy liternyi vizet keverjünk össze fél flakonnyi WPRO CLD300 tiszítószerrel, amjd főzzük át vele a készüléket. Tisztítás után tiszta vízzel főzzük át a készüléket, 4-5 alkalommal megismételve. Vízforraló esetén 1 liter vízhet öntsük hozzá a flakon egész tartalmát, forraljuk fel, majd tiszta vízzel többször öblítsük át a készüléket.

KMC100

KMC100

Kávéfőző tisztító és vízkőoldó WPRO KMC100

Az Express O2 aktív oxigént tartalmazó készítmény egyaránt alkalmas automata vagy karos eszpresszó kávéfőzők zsíros lerakódásainak és vízkőképződéseinek eltávolítására. A doboz 4 db tisztító tablettát és 4 db vízkőtlenítő tasakot tartalmaz.

Felhasználási javaslat

Tisztításkor ne használja egy időben a zsíroldó és vízkőoldó tasakot. 1. Zsíroldó tasak: A tartalmát oldja fel egy edény forró vízben, aztán töltse bele a víztartályba a maximum jelig. Tegye a kávékiöntő edényt a kávéfőző alá, hogy felfogja a kifolyó tisztítószert. Kapcsolja be a készüléket. Az eszpresszó gépek esetében nyomja meg a FORRÓ VÍZ gombot és ismételje addig, amíg a tartály ki nem ürül. Öblítse ki alaposan a tartályt tiszta vízzel. Töltse fel a tartályt max. jelzésig vízzel és működtesse addig, amíg a készülék ki nem ürül. Ismételje a folyamatot 3X egymás után.