Hűtés

DEF100

500ml Hűtőszekrény jégmentesítő spray WPRO DEF100

Gyorsan és egyszerűen olvasztja le a jeget a hűtőről és mélyhűtőről azok leengedésekor. Nem károsítja az ózonréteget.

Felhasználási javaslat

Egyszerű használat, csak permetezzük a fagyasztó felületre, várjuk meg, amíg kifejti a jégoldó hatását, majd töröljük át szivacsal, nem szükséges leöblíteni.

FRI200

Hűtőtisztító spray – 500 ml WPRO FRI200

Eltávolítja a foltokat és ételmaradékokat a hűtőből és a mélyhűtőből, és kellemes citrom árasztja el azt.

Felhasználási javaslat

Permetezzük a felületre, majd töröljük át szivaccsal, leöblítést nem igényel. Havonta egyszer javasolt a tisztítást elvégezni.

Szűrés, frissen tartás

DEO212

Hűtőgép szagtalanító WPRO DEO212

Eltávolítja a kellemetlen szagokat és javítja a hűtőszekrény higiéniáját. Szénszűrővel és cserét jelző indikátorral ellátva. A  hűtő tojástartójába helyezhető. Átlagos élettartama 3 hónap.

Felhasználási javaslat

Vegye le a kupakot. Távolítsa el a védő fóliát, helyezze vissza a semlegesítő kupakját és helyezze el a hűtőszekrény egyik polcán vagy tartójában.

EGA200

Gyümölcs frissentartó – Fresh Box WPRO EGA200

Gyümölcs és zöldség esetén használható, meggátolja az érési folyamatokat így tovább tartható el a zöldség és a gyümölcs rothadás nélkül a hűtőben.

Felhasználási javaslat

Hűtőszekrény rekeszébe helyezve használható gyümölcsök és zöldségek hűtőben való tárolásához.

ANTF-MIC _k_x200

ANTFMIC

Antibakteriális szűrő (1db, hűtő) WHIRLPOOL WPRO ANTF-MIC

Antibakteriális szűrő hűtőhöz, ételeinek frissen tartása céljából.

Felhasználási javaslat

A hűtőtérben az arra kijelölt helyre pattintsa be a szűrőt. A szűrő élettartamát, aktivitását nyomon követheti. Használja a mellékelt részletes útmutatót!

ANTF-MIC2 _k_x200

ANTFMIC2

Antibakteriális szűrő (2db, hűtő) WHIRLPOOL WPRO ANTF-MIC2

Antibakteriális szűrő hűtőhöz, ételeinek frissen tartása céljából. A csomag 2 db szűrőt tartalmaz.

Felhasználási javaslat

A hűtőtérben az arra kijelölt helyre pattintsa be a szűrőt. A szűrő élettartamát, aktivitását nyomon követheti. Használja a mellékelt részletes útmutatót!

Vízszűrő

APP100 _k_x200

APP100/1

Vízszűrő SAMSUNG, WHIRLPOOL Hűtő RS21, WPRO APP100/1

Élettartam: kb. 6 hónap / 1100 liter víz. Belső vízszűrő Samsung és May tag side by side amerikai típusú USA hűtőszekrényekhez.

Felhasználási javaslat

1. Zárja el a vízcsapot. 2. A vízcsőben maradt vizet engedje ki egy tálba. 3. Helyezzen a hűtő belsejébe, a szűrő alá egy puha anyagot, majd csavarja ki a filtert a helyéről. 4. Az új filter záró kupakját (piros) vegye le. 5. Tekeje be a filtert óvatosan. Figyelje a szűrőn lévő lakat szimbólumot és a filterházon lévő nyilat, hogy egy vonalba essenek. 6. Nyissa ki a vízcsapot. 7. Kb. 5 másodpercig folyassa vizet egy tálba. 8. Nyomja meg a “RESET” gombot. 9. Cserét követően a visszajelző LED lámpa újra kék színnel fog világítani.

PWF100 _k_x200

PWF100

Víztisztító szűrő (asztali) WPRO PWF100, PUF100, PUF102

A Pure Filtration víztisztító egyszerűen cserélhető, aktív szenes vízszűrőbetét. Kb. 1500 liter vagy 6 hónap vízszűrés elteltével cserélendő.

Felhasználási javaslat

A készüléken LED jelzi a csere időszerűségét. Szűrőcsere után a szűrőbetéthez csomagolt akkumulátort cserélni, a RESET gombot pedig meg kell nyomni.

USC009 _k_x200

USC009

Vízszűrő eredeti WHIRLPOOL 1.89 lpm WPRO USC009

Élettartam: kb. 6 hónap / 1100 liter víz. Belső vízszűrő side by side amerikai típusú USA hűtőszekrényekhez. Ez a vízszűrő a hűtőszekrény lábazatában található.

Felhasználási javaslat

1. Zárja el a vízcsapot. 2. A hűtő lábazatán található zárókupakot csavarja el.  3. Húzza ki a szűrőt a helyéről. 4. A műanyag zárókupakot húzza jobbra, hogy az elhasznált filtert le tudja választani. 5. Az új filteren lévő védőkupakot vegye le. 6. A hűtő zárókupakját helyezze a filterre (balra húzva) 7. Tolja be a lábazatba a filtert, majd zárja vissza.

USC100 _k_x200

USC100

Vízszűrő / SAMSUNG / LG-hez / DAEWOO WPRO USC100

Élettartam: kb. 6 hónap / 1100 liter víz. Belső vízszűrő Samsung, LG side by side amerikai típusú USA hűtőszekrényekhez.

Felhasználási javaslat

1. A tartályban maradt vizet engedje ki egy edénybe. 2. Zárja el a vízcsapot. 3. A hűtő vízvezetékét egy szőnyegvágó (schnitzer) segítségével vágja ketté. 4. Vízcső egyik felét csatlakoztassuk a filter azon felébe úgy, hogy függőleges helyzetben a filteren lévő “FLOW” felirat fentről-lefelé mutasson. 5. Nyissuk ki a vízcsapot és pár másodpercen keresztül folyassunk a szűrőn át vizet egy edénybe gyűjtve. 6. Zárjuk el ismét a vízcsapot és a vízcső másik részét is csatlakoztassuk a szűrőhöz. 7. Rögzítsük a szűrőt a hűtő hátoldalára. 8. A filter erre kijelölt helyére írjuk fel a csere pontos dátumát.