Wpro termékek

wpro

A WPRO márkát a háztartásigép-gyártás területén a piacvezető Whirlpool fejlesztette ki. A háztartási gépek világában szerzett tapasztalatunknak köszönhetôen a WPRO a minôség, a megbízhatóság és a hatékonyság szinonímája. A WPRO olyan termékcsalád, amely segít abban, hogy a háztartási gépek a legjobb szolgáltatást nyújtsák.

 

A WPRO márkajelzéssel ellátott tartozékok és tisztító eszközök használata könnyű. wpro_tisztitasKörnyezetbarát termékek, megfelelnek minden releváns európai szabványnak. Így nem csak a Whirlpool márkájú, hanem bármely háztartási készülékhez jól használható termékeket fejlesztettek ki. A WPRO olyan termékcsalád, amely segít abban, hogy a háztartási gépek a legjobb szolgáltatást nyújtsák. A WPRO márkajelzéssel ellátott tartozékok és tisztító eszközök használata könnyű. Környezetbarát termékek, megfelelnek minden releváns európai szabványnak.

A Whirlpool Professional „Wpro” termékcsalád a háztartási készülékek használatát márkafüggetlenül támogatja, jobbá, könnyebbé teszi tisztításukat, segíti az optimális működést, és jótékony hatással van a készülékek élettartamára is. Így nem csak a Whirlpool, hanem bármely más márkájú háztartási készülékhez jól használható termékeket fejlesztettek ki.

Fedezze fel a Wpro termékek világát!

mosogatas hutes fozes
Mosás-mosogatás
Hűtés
Sütés-főzés
coffee iron haztartas
Kávé Vasalás Háztartási termékek

Annak érdekében, hogy a maximális teljesítményt hozhassa ki háztartási eszközeiből, a Wpro elkötelezte magát amellett, hogy:

  • A háztartási gépek egyik legnagyobb gyártója, a Whirlpool által tesztelt professzionális megoldásokat nyújtsa.
  • Az Ön mindennapi szükségleteit figyelembe vevő praktikus szerelési és karbantartási segédeszközöket kínáljon.
  • Garantálja az időmegtakarítást, tökéletes eredményeket és a környezet védelmét.

Szeretné…

  • Háztartási készülékeit kiváló minőségű és ár-érték arányú tartozékokkal és kiegészítőkkel ellátni?
  • Tökéletes állapotban látni háztartási gépeit azok teljes élettartama alatt?

Vásároljon Wpro termékeket…