A jövő mosógépe már a munkahelyünkről is vezérelhető

Végre eljött az idő, amikor a háziasszonyok már nem otthonuk rabjai, ráadásul a legújabb háztartási készülékek olyannyira high-tech eszközökké léptek elő, hogy a férfiak is megirigyelhetik a nők játékszereit. A Samsung hazánkban is bemutatta a legújabb, okostelefonnal is vezérelhető WW9000 Eco Bubble mosógépét, amelyet akár a munkahelyünkről is beprogramozhatunk és elindíthatunk. A Samsung Smart Forumon kiállított készülék a technológiai újítások mellett egy letisztult formavilágot képvisel, ezáltal a legmodernebb otthonokba, sőt akár egy elegáns konyhába is tökéletesen beleillik.Samsung_WW9000_3

Napjainkban már nem kell otthon tartózkodnunk ahhoz, hogy a házimunkák egy részét elvégezzük, hiszen a fejlett technológia és az internet világa megkönnyíti a dolgozó emberek életét. A legújabb mosógépek között már megtalálhatók olyanok, amelyek egy mobilalkalmazás segítségével akár a munkahelyünkről is vezérelhetők, ráadásul több mint 10 adag mosószert és öblítőt is tárolnak.

Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. háztartási elektronikáért felelős vezetője elmondta, hogy a Samsung Eco Bubble mosógépek egyre nagyobb sikere arra ösztönözte fejlesztőiket, hogy még innovatívabb megoldásokkal álljanak elő, így született meg az okostelefon-vezérlés ötlete. Készülékeink – legyenek azok mosógépek, hűtőszekrények vagy éppen szórakoztató elektronikai termékek – egy közös célt szolgálnak, hogy megkönnyítsék a dolgozó emberek életét, élménnyé és egyszerűbbé téve a házimunkát mindenki számára.

A Samsung designerei a WW9000 mosógépet a minimalizmus jegyében alkották meg, elegáns stílusával a legmodernebb otthonokba is tökéletesen illeszkedik. A letisztult vonalakat tükröző, formatervezett mosógépen egy hatalmas, 170 fokban nyitható kristálykék színű fényekben pompázó ajtó található, ami megkönnyíti a ruhák ki- és bepakolását. A háztartási elektronika készülékek modernséget tükröző dizájnja már csak a lakberendezési trendek változása miatt is fontos, hiszen Amerika után egyre inkább Európában is kezd elterjedni a mosógépek konyhai elhelyezése. Az új trend nem meglepő, hiszen az elfoglalt családanyák így a főzést és mosást is egyszerre letudhatják, miközben gyermekeiket is szemmel tarthatják.

Smartphone-controlled-Samsung-WW9000-washing-machine-2

Az 5 colos színes érintőkijelzővel felvértezett high-tech mosógépen az intelligens programok széles választéka mellett, 6 speciális üzemmódot is kiválaszthatunk, ilyen például a zsírfoltokra fókuszáló Főzés és étkezés, vagy a sárfoltokkal megbirkózó Kertészkedés üzemmód. A digitális kijelzőn több intelligens funkció is elérhető, például testre szabhatjuk a különböző programokat és a készülék automatikusan megjegyzi a leggyakrabban használt mosási programokat. Az Auto Optimal Wash funkció használatával a mosógép egy speciális érzékelő segítségével adatokat gyűjt a ruhák mennyiségéről és azok szennyezettségéről, és ezek alapján meghatározza a szükséges víz és mosószer mennyiségét, a mosási időtartamot, hőmérsékletet, centrifugálási sebességet, és kiválasztja a legmegfelelőbb mosási programot. Az Auto Dispense funkció automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt a ruhákhoz, amelyekből akár 10 mosásra elegendőt is tölthetünk a mosógép speciális tartályába.

Az Eco Bubble mosógép egyedülálló eljárással a mosószer és víz keverékéből aktív habot képez, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket. A speciális habképző eljárásnak köszönhetően a készülék alacsony hőfokon is hatékonyan mos, így energiát spórolhatunk meg, hiszen nem kell a vizet magas hőfokra melegíteni. A Samsung a WW9000 mosógéppel, a Digital Inverter Motornak és háromdimenziós rázkódáscsökkentő technológiájának köszönhetően egy hosszú évekre tervezett, nagy teljesítményű, mégis hihetetlenül csendes készüléket alkotott.

A Samsung Electronics
A Samsung Electronics világelső vállalat a technológia terén, amely új lehetőségeket nyit az emberek előtt világszerte. A televíziók, okostelefonok, személyi számítógépek, fényképezőgépek, háztartási eszközök, nyomtatók, LTE rendszerek, orvosi eszközök, félvezetők és LED megoldások folyamatos megújítója. A vállalat a világ 80 országában 286 000 embert foglalkoztat, éves forgalma meghaladja a 216,7 milliárd USD-t.

Forrás: www.samsung.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.